Mitä, miksi ja miten?

YRITYS

Lapuan Ateriapalvelu on tuoretta ja herkullista kotiruokaa valmistava yritys, josta voi tilata aterian kotiin tai työpaikalle. Yrittäjänä toimii Pilvi-Maria Portin.

PALVELUT

Lapuan Ateriapalvelusta voit tilata viikoittain vaihtuvasta ruokalistasta lounaan arkipäiviksi Lapuan alueelle soittamalla tai tekstiviestillä. Lounas tulee tilata viimeistään samana päivänä klo 08.00 mennessä. Tilatut annokset kuljetetaan toivomaasi osoitteeseen, Sinulle sopivaan aikaan 10.30 – 14.00 välillä. Voit myös tiedustella ruokaa, pikkupurtavaa ym tarjottavaa vaikka kokoukseen tai illanistujaisiin.

RUOKA

Lapuan Ateriapalvelun ruoat ovat perinteisiä suomalaisen kotikeittiön klassikoita ja tuttuja, maukkaita arki- ja juhlaruokia. Kaikki ruoat ovat vähälaktoosisia. Myös gluteeniton ruoka on mahdollista saada joka arkipäivä. Ruoat valmistetaan pääasiassa kotimaisista, tuoreista raaka-aineista. Suosimme lähialueiden raaka-ainetoimittajia.

LAADUN VARMISTAMINEN

Elintarvikealan valvonta on Suomessa tiukka ja sen säädösten noudattaminen on ehdottoman tärkeää Lapuan Ateriapalvelussa. Terveysviranomaisten kanssa laadittua tilojen ja ruokien omavalvontasuunnitelmaa noudatetaan.